Flavour:
YES, WE CHEESECAKEConcentration of samples (gtt) / (ml): 15, 20, 25, 30
Base : VPG 70/30
Time of stepping: Between 3 and 4 weeks
Tested on: Istick 60W mod at 20 watts and Subtank mini RBA Kanger 0,5 ohms
(Brief) description of the mix/taste’s impressions:
I felt only an old cream taste with a smell of real cheese wheb exhaling the vapor, that wasn't pleasant to me
Best concentration: 25 drops / 10ml
Points’ estimation of flavour’s quality:
a) Reflection of a flavour in the mix (0-3 points)
(0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect)
Points:
1b) Intensity of a flavour (0-2 points)
(0-weak, 1-average, 2-high)
Points:
2c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points)
(0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy)
Points:
0d) I add to the favourites (0-3 points)
(0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape)
Points:
0General mark:
3(total points a+b+c+d)
Aromat: Yes, we cheesecake
Stężenia próbek (ml): 15, 20, 25, 30
Baza (mg): VPG 70/30
Czas dojrzewania: Pomiędzy 3 i 4 tygodniami
Testowane na: Istick 60W mod na 19 watts i Subtank mini RBA Kanger 0,5 ohm
(Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Wyczuwam tylko kremowy smak z zapachem sera, gdy wydycham parę, ale to nie było dla mnie przyjemne.
Najlepsze stężenie: 25 kropli/10ml
Ocena punktowa walorów aromatu:
a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance/ walory smakowe (w przypadku braku porównania) (0-4pkt)
(0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne)
Punkty: 1
b) Intensywność aromatu (0-2pkt)
(0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka)
Punkty: 2
c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromatu jest...(0-3pkt)
(0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity)
Punkty: 0
d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt)
(0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia)
Punkty: 0
OGÓLNA OCENA: 3
(suma punktów a+b+c+d)