Aromat: arbuz Stężenia próbek (gtt) /(ml) 10,15,20,25,30/10ml. Baza (mg): vpg70/30 Czas dojrzewania: >30 dni, Testowane na: subtank, microcoil 0,7Ω, bawełna, 30w (Krótki)opis mieszanki/wrażenia smakowe: Smak arbuza, ale tej jaśniejszej części, najbliżej skóry, melonowaty. Im wyższe stężenie, tym bardziej wyczuwalny chemiczny smak. Najlepsze stężenie:10-15kr/10ml
Ocena punktowa walorów aromatu:
a) Odwzorowanie dedykowanego smaku w mieszance (0-4pkt) (0-słabe/nijakie/pomyłka, 1-dostateczne, 2-dobre, 3-wzorowe, 4-idealne) Punkty: 1
b) Intensywność aromatu (0-2pkt) (0-słaba, 1-średnia, 2-wysoka) Punkty: 1
c) Kompozycja aromatu/ogólnie aromat jest...(0-3pkt) (0-nijaki, 1-pospolity, 2-dobry, 3-wyborny/wyśmienity) Punkty: 1
d) Dodaję do ulubionych (0-3pkt) (0-nie, 1-jako okazjonalny, 2-jako stały "przerywnik'" 3-do ciągłego chmurzenia) Punkty: 0
OGÓLNA OCENA: 3
Uwagi: Brak słodkiego, orzeźwiającego smaku arbuza z jego środkowej części. Aromat wapowalny, ale bez polotu i efektu 'wow'.
Flavour: Watermelon Concentration of samples (gtt) / (ml): 10, 15, 20, 25, 30 drops on 10 ml Base (mg): VPG 70/30 Time of steeping: >30 days Tested on: subtank, microcoil 0,7Ω, cotton, 30w (Brief) description of the mix/taste’s impressions: Watermelon taste, but this brighter part, the closest to the skin. Melon like. The higher concentration, the more chemical taste recognizable. Best concentration: 10-15 drops/10 ml
Points of flavour’s quality: a) Reflection of a flavour in the mix (0-4 points) (0-weak/neutral/mistake, 1-passable, 2-good, 3-exemplary, 4-perfect) Points: 1 b) Intensity of a flavour (0-2 points) (0-weak, 1-average, 2-high) Points: 1 c) Flavour’s composition/basically the flavour is…(0-3 points) (0-neutral, 1-ordinary, 2-good, 3-excellent/yummy) Points: 1 d) I add to the favourites (0-3 points) (0-no, 1-as occasional, 2- as a constant „break”, 3-to all day vape) Points: 0
General mark: 3 (total points a+b+c+d) Remarks: A sweet, refreshing watermelon taste is missing. The flavour is vapable, but without „wow” effect.
_________________
|