FORUM INAWERA http://www.forum.inawera.com/ |
|
PYTANIA DO AGNIESZKI http://www.forum.inawera.com/viewtopic.php?f=122&t=3440 |
Strona 7 z 8 |
Autor: | elPetto [ 19 lut 2015, o 00:48 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
kch napisał(a): Przy okazji - co to znaczy "tytoniówki słomkowe"? Głupi jestem... To nazwa wprowadzona przez kol.macbulwa - oddająca w pełni zarówno kolor jak i "tytoniową" moc mieszanek. Dla kogoś kto zakosztował 4Pipe - są one zaledwie 'lekkostrawnymi deserówkami' |
Autor: | maniut [ 20 mar 2015, o 22:04 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
Czy aromaty zawierają konserwanty tak jak u konkurencji ? |
Autor: | Graella [ 22 mar 2015, o 16:38 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
@maniut Nie mogę patrzeć na to Twoje pytanie , konserwanty i dodałeś w innym pytaniu ,,E,, , jeszcze to u konkurencji ? muszę trochę wspomóc Agniesię Na pewno zacząłeś dzień od pochłaniania dużej ilości ,,E,, prawdopodobnie nie wiedząc o tym dodatki z oznaczeniem E są praktycznie wszędzie i nie koniecznie muszą być szkodliwe , np glikol i gliceryna również mają swoje oznaczenie ,,E,, nie odpowiadaj zacznij od tego http://zdrowo.info.pl/e-dodatki.html |
Autor: | maniut [ 22 mar 2015, o 17:46 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
Graella napisał(a): :D @maniut Nie mogę patrzeć na to Twoje pytanie , konserwanty i dodałeś w innym pytaniu ,,E,, , jeszcze to u konkurencji ? muszę trochę wspomóc Agniesię Na pewno zacząłeś dzień od pochłaniania dużej ilości ,,E,, prawdopodobnie nie wiedząc o tym dodatki z oznaczeniem E są praktycznie wszędzie i nie koniecznie muszą być szkodliwe , np glikol i gliceryna również mają swoje oznaczenie ,,E,, nie odpowiadaj zacznij od tego http://zdrowo.info.pl/e-dodatki.html To nie paCZ |
Autor: | sidran [ 26 maja 2015, o 03:01 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
I could not find English section on this forum. Can we ask Agni questions in English? |
Autor: | macbulwa [ 27 maja 2015, o 16:53 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
Agnieszko ja mam pytanie zwiazane z sola kuchenna. Zrobilem (oczekujac na pistacje) roztwor nasycony soli kuchennej w glikolu. Slony jest niemozebnie, ale smak soli nie przenosi sie zbytnio w chmurce. Czy jest jakis sposob, by uzyc mniej soli a czuc ja w chmurce lepiej? ________________________________________________________________ sidran napisał(a): I could not find English section on this forum. Yes, we have the perfect translator ...
Can we ask Agni questions in English? |
Autor: | mariuszb70 [ 31 maja 2015, o 12:19 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
Od kilku dni nurtuje mnie pytanie. Jaki wspólny składnik? - nutę zapachowa ? maja aromaty: Smerfowy (smurfs) - V0225 Guma balonowa (bubble gum) - V0226 Creme Brulee - V0221 z edycji DESEROWO - OWOCOWY MAJ - 2015 Bo ze maja coś wspólnego jestem przekonany na 99%. |
Autor: | inawera [ 31 maja 2015, o 16:20 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
mariuszb70 napisał(a): Od kilku dni nurtuje mnie pytanie. Jaki wspólny składnik? - nutę zapachowa ? maja aromaty: Smerfowy (smurfs) - V0225 Guma balonowa (bubble gum) - V0226 Creme Brulee - V0221 z edycji DESEROWO - OWOCOWY MAJ - 2015 Bo ze maja coś wspólnego jestem przekonany na 99%. Spokojnie. Skład aromatów to jest nasza firmowa tajemnica. |
Autor: | mariuszb70 [ 31 maja 2015, o 18:49 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
Generalnie zjada mnie tylko ciekawość. Daleki jestem od szpiegostwa gospodarczego |
Autor: | Kubol [ 6 cze 2015, o 09:38 ] |
Tytuł: | Re: PYTANIA DO AGNIESZKI |
Witam Pani Agnieszko, Chciałem zapytać co z tymi aromatami herbacianymi, będą puszczane do testowania, czy w ogóle zaprzestaliście Państwo tego pomysłu? Pozdrawiam |
Strona 7 z 8 | Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ] |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group https://www.phpbb.com/ |