CHERRY
czas dojrzewania- 15 dni
baza- VPG
sprzęt do testów- IGO L, sznurek,1,8ohm, zasilanie regulowane
stężenia próbek- 2,3,5,6,8kropli na 10ml. bazy
opis- Zdecydowany smak pestkowy,ale pestka nie koniecznie wiśni jak by i migdał.
W obłoku na zewnątrz pojawia się słodycz jak by ,,waty cukrowej,, i gożdżika.
najlepsze stężenie-8kr./10ml.
ocena- 6
uwagi- chmurka liquidu wypuszczana nosem jest lekko gryząca,[do sprawdzenia po jeszcze dłuższym leżakowaniu]
CHERRY
Time of steeping – 15 days.
Base – VPG
Equipement to the tests – IGO L, string, 1,8 ohm, adjustable power.
Strenght of samples – 2, 3, 5, 6, 8 drops on 10 ml of a base.
Description – Definitely stone’s taste but the stone not necessairly of a stone, as it was almond. In the cloud outside the sweetness of cotton candy appears.
The best concentration – 8 drops/10 ml.
Grade – 6
Remarks – Liquids’ cloud puffing through the nose is slightly pinching (to check after longer steeping).